Masthead header

Baby 4-12 mdr

Babyfotografering er det mest livsbekræftende man overhovedet kan forestille sig! Alle de skønne udtryk den lille kommer med – simpelthen fantastisk! Jeg elsker at fange alle disse dejlige udtryk i kreative og æstetiske, smukke billeder – billeder som I kan nyde resten af livet!

Al fotografering foregår på babys præmisser – forvent aldrig noget af dit barn, stress ikke – baby mærker alt! Der er plads til bleskift og kys og kram – fotograferingen skal være en oplevelse og en leg for barnet – forvent ikke at dit barn kan blive ved i uendeligheder – efter ca 45 min så er barnet træt og vi går aldrig over grænsen her.

Babyer ca 4-5 måneder – baby kan ligge på maven og på ryggen og komme med skønne udtryk.

Babyer ca.6-9 måneder – dette er helt klart den sjoveste alder! Der er gang i alle udtrykkene og tålmodigheden er blevet større. Baby kan nu også sidde selv (med støtte i starten) og baby er endnu ikke begyndt at kravle for meget rundt.

Babyer 10-12 måneder – baby er begyndt at kravle rundt, måske gå – og det kræver større indsat fra forældrene at få baby ind i kulissen igen og igen. Fotograferingen er lidt mere krævende og nogle babyer kan være lidt mor-syge i denne periode. Der er stadig masser af dejlige udtryk og masser af charme.

Babyfotografering

– Fotografering af baby ca. 45 min.
– Valg af 1-2 baggrunde eller haven bag studiet, når vejret er til det.
– Fotografen udvælger herefter de 8  billeder, som håndretoucheres efter fotografens unikke stil.
– Billedfremvisning i studiet (evt også online galleri efter aftale) og vejledning omkring billedvalg, print og indramning m.v.

Pris i alt 900,-

Print er ikke inkluderet i fotograferingsprisen – disse købes seperat.